11 tsk krossad rosépeppar. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem. Stek i 200 g i mitten av ugnen ca 15 minuter. Strö över rosépepparen och låt stå i ugnen i ca 15 minuter till
1 stor fläskfile 1ask Bonjour gräslöksost2,5 dl grädde2 msk kinesisk soya2 msk kalvfond1 dl vatten 1,5 tsk dijonsenap 1 msk grovkrossad rosepepparSkär filén och stek i en panna
Skar ett bröst i stora tärningar och stekte, det är väldigt bra att ha i grytor. Kycklinggryta med Bacon och Rosépeppar Efter en lång promenad vid ett upproriskt Medelhav, var det skönt att ha lite kycklingrester att ta hand om till lunch
Stek biffarna i smör så att de får fin färg. Krossa ca 2 msk rosépeppar, 1 msk grönpeppar i en mortel och blanda ner. Kokade ur stekpannan med 1/2 köttbuljongtärning, 2 dl grädde, 2 dl creme fraiche, ca 2 msk krossade rosé- och grönpepparkorn, 1-2 tsk färsk timjan, 1-2 tsk balsamicocreme. Häll såsen över biffarna och stek dem färdiga i ugnen, 200º, cirka 20 minuter. Häll såsen över biffarna och stek dem färdiga i ugnen, 200º, cirka 20 minuter Jag kokade potatisar och morötter som jag pressade och serverade till
Vänd ner champinjonerna och löken och stek dem mjuka. Kyckling med rosépeppar är en enkel middag att tillaga på en fredag, när man kanske inte har tid eller lust att stå vid spisen efter jobb, men ändå vill ha något riktigt gott och festligare