Steklöksorterna mjuka i lite smör utan att de tar färg. Skiva löken och purjolöken samt vitlöken. Ibland behöver en en sån där allt-i-ett-rätt och det var så denna kombinerade kassler och potatisgratäng kom till
Steklök och paprika och krydda. Strö över champinjoner lök paprika kassler och spenaten. 2,5 dl matlagningsgrädde. 300 gram kassler i strimlor. 1 gul lök i strimlor. Fräs till sist kasslern och lägg över spenaten sista 1/2 minuten. 2,5 dl matlagningsgrädde
Stek i lite olja tills det får fin färg. Strimla kasslern och hacka löken. 500g kassler. 1 gul lök. 2 1/2 dl creme fraiche, med parmesan och vitlök. 2 dl matlagningsgrädde. 500g kassler. 1 gul lök. 2 1/2 dl creme fraiche, med parmesan och vitlök. 2 dl matlagningsgrädde
Byt ut skinkan mot kassler eller rester från en stek. Skiva potatis, lök och vitlök, lägg hälften av potatisen i en form, lägg på lök och skinka, krydda med lite timjan, salt och peppar
Skiva sedan upp kasslern, jag skär alltid bort fettkanten och skinnet – stek sedan i olivolja. Börja med att blanda samtliga kryddor för blomkålen med kesella, pressa sedan i vitlöken och häll i saften från en citron
Lägg sedan i kasslern och stek ytterligare ett par minuter. ½ gul lök. Jag hade tänkt att jag skulle göra kasslergratäng till middagen men med sjuka barn här hemma (igen) fick det bli en jättesnabb pastasås med kassler