Fräs löken och lägg den i kasslerpannan tillsammans med äppleklyftor, juice, dragon och vitlök. Skär kassler i drygt 1 cm tjocka skivor och bryn dem i lite matfett i en stekpanna. Häll på grädden och koka på svag värme ca 5 minuter. Servera med sallad och ris eller couscous 600 g kassler. 2 röda äpplen i klyftor
Servera kasslern ihop med riset. Skiva kasslernoch lägg den i en ugnssäker form. Under tiden som kasslern är i ugnen river du blomkålen på den grova sidan av ett rivjärn (det går så klart bra att riva den i köksassistent också)
Ställ alla klyftor på en plåt med bakplåtspapper. Kärna ur äpplenaoch skär dem i klyftor. Personligen föredrar jag mer äppelsmak och river gärna ner ett halvt äpple i currysåsen
Smaka av med salt och peppar. Variera med starkt resp. Ett tinat paket fisk av något slag, en skvätt kokosmjölk, currypulver och så ett äpple = middag på nolltid
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt). Har sedan hunnit med två snabba middagar och en tigerkaka, inte dåligt va
Stek kasslerskivornaoch lägg dem sedan i ugnssäker form. Vill man bara garnera med dem och inte sätta in i ugnen igen, går det alldeles utmärkt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.