Nu senast var det spenatstuvning som fick se sig genomgå en sån där uppdatering i köket. Vi har tidigare alltid gjort vår spenatstuvning med fryst spenat, ni vet den man hittar i frysdisken där spenaten ligger formad som små gröna tärningar i en påsen
Det kanske inte låter särskilt upphetsande, men tro mig - när du tillagat sejfiléerna i ugn, ömsint omhuldade av en gräddig, vitvinsdoftande spenatstuvning som de sista minuterna beströs med generösa mängder nyriven parmesanost - då reviderar du nog din syn på både fisken och de frysta grönsakerna
SPENATSTUVNING MED FÄRSK SPENAT. SPENATSTUVNING PÅ FÄRSK ELLER FRYST TINAD HACKAD SPENAT. Smaka av spenatstuvningen med salt, vitpeppar och riven muskot
Jag älskar spenatstuvning och brukar äta betydligt större mängd än vad bilden visar (jag ville vara lite återhållsam så ni skulle kunna se vad jag serverade till)
Hur som helst brukade mamma göra fiskpinnar med spenatstuvning vilket inte var ett dugg uppskattat. Gissa om mamma blev förvånad när jag kom hem och bad henne göra spenatstuvning , haha