Krydda med salt och peppar. Jag hade totalt glömt bort hur gott det är med Crêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Jag kommer ihåg att min farmor ofta bjöd på crepes när jag var barn och jag förstod inte riktigt själva grejen men plättar och stuvning ihop, men nu gör jag det
a crepes, så använder jag inget recept så därför kan det vara svårt att skriva upp ett här. Sen kan man ju variera fyllningen i oändlighet och det gör det ju inte sämre, däremot så är jag väldigt svag för champinjonstuvning så det kommer jag att fylla mina med men med en twist, jag kommer att blanda i knaperstekt bacon oxå, mums
2 2 port ris 250 g champinjoner 140 g tärnat bacon 300 g strimlad kycklingfilé 1 tsk smör salt och peppar 1 dl vatten 2 dl rödvinssås 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Jag gräddade bara ena sidan och lade på ost direkt i stekpannan, tills den smälte och lade sedan på den frästa spenaten/svampen och toppade med lite tomat och pressade citron över
Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Blanda rapsolja, soja med salt och svartpeppar. Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.