Spansk kycklingsoppa recept

Tom ka gai – thailändsk kycklingsoppa

Tom ka gai – thailändsk kycklingsoppa

4 400 ml kokosmjölk 5 dl kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk hackade limeblad 2 citrongräs 4 kycklingfiléer 125 g champinjoner 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd spansk peppar 2 msk riven färsk ingefära flingsalt med jod 1 lime Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10

Spansk kycklingsoppa

Koka kycklingdelarna i 8 dl vatten smaksatt med lagerblad, persiljan, kycklingfonden och löken. Blanda alla ingredienser till grönsakspurén i en gryta och koka i 10 min

Indisk kycklingsoppa

1/4-1 röd spansk chilifrukt. 1.  Skala och skär grönsakerna. Hetta upp olja i en stor gryta som rymmer ca 4 liter

Thailändsk kycklingsoppa med jasminris

röd spansk chilipeppar. 1/2 röd spansk chilipeppar. 1.  Koka upp kokosmjölk, vatten, fond, currypasta, limeskal och saft, hackad ingefära, krossat skivat citrongräs i en gryta och låt sjuda i 5 minuter