Indisk kycklingsoppa
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 gula lökar, hackade
  • 4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 4 potatisar, i bitar
  • 1 palsternacka, i bitar
  • 3 morötter, i bitar
  • 2 stjälkar selleri, skivade
  • 2 msk rapsolja
  • 1 tsk röd currypasta
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk Garam masala
  • 1/4-1 röd spansk chilifrukt
  • 1 kanelstång
  • 1 msk färsk ingefära, riven
  • 1 msk farinsocker, mjukt
  • 14 dl vatten
  • 3 hönsbuljongtärningar
  • 450 g kycklinglårfilé
  • 5 dl Creamy coconut milk, Santa Maria
  • salt, peppar
  • 4 dl matyoghurt
  • 1 tsk citron, rivet skal
  • 1 msk färsk mynta, hackad
  • 2-3 stjälkar selleri, skivade
  • 1 röd paprika, tärnad
  • mini naan bröd med fibrer, Santa Maria

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.