Vi har använt två röda chilifrukter, spansk peppar. God kväll. Här kommer erat helgprojekt förstår ni. En mustig, kryddig högrevsgryta som rundas av med choklad
Det är tortilla, spansk potatisomelette. Vegansk spansk tortilla med aioli och mojo rojo, 8 bitar. Vegansk Chiligryta med Pulled Vegme och Vitlökssås Vegansk spansk tortilla med aioli och mojo rojo, 8 bitar
Nästa gång du gör en chiligryta, utrusta dig då med en liten bit mörk choklad. 1 chili, spansk peppar. Knapra gärna på chokladen under tiden grytan blir färdig, men se till att ha en eller två rutor kvar
”Den spanska räven rev en annan räv” – Ett utryck många av oss känner till och här kommer det att handla om två spanska guldkorn som möter varann i en galet god kombination utan att rivas
Receptet säger att man ska/kan blanda några olika sorters chili men jag har kommit fram till att jag tycker att helt vanlig spansk peppar fungerar bäst, vill man sen att det ska se trevligare ut så kan man ju blanda färger lite
5 röd chili/spansk peppar (ta bort fröna). Skär köttet i 2-3 cm stora kuber och fräs det i en stekpanna tills det har fått lite yta, häll över i en stor kastrull, gärna gjutjärn
t ex spansk peppar. t ex spansk peppar. Putsa och skär köttet i bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Bryn köttet i 2 msk smör i omgångar i en stekpanna