Får se vad jag ska servera upptill, men lite tacotillbehör kan nog bli attans så gott. Är nu inne på andra grytan att ta med till fjällen, den här med lite mer sting än kycklinggrytan från i går
Det var dags, dags för att göra gryta av alla element som skapats. Med rödbruna armar och hals samt en kristallvit torso spritter jag ur sängen då det just slog mig att det är en chiligryta som skall göras till middag idag så här mitt i sommaren
Fortfarande taggad efter att ha hittat chipotle (rökt och torkad jalapeño) och anjos i lokala affären så bestämde jag mig för att testa göra en chiligryta american-style men med lite svenska influenser i form av lök och morötter då det finns få saker som lyfter nötkött lika bra
Ni har även efterfrågat en riktigt bra vegetarisk variant på Chilligryta och jag har faktiskt gjort några som blivit ok, men väntar på den som skall bli så där håll-käften-god
En fräsch gryta med mycket sting. Det här receptet kommer ifrån Åse med bloggen 56kilo. se. Det finns även, något modifierat (vilket är receptet jag anger här), i hennes och Anna Halléns kokbok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.