Mixa dadlar med äggulor, citronsaft och skal i matberedare eller med en stavmixer till en slät smet. Färska, mixade dadlar och väl vispade ägg skapar den saftiga och fluffiga konsistensen
Tillsätt äggulorna och vattnet och blanda snabbt ihop till en deg. Florsocker eller sukrin melis. Gillar man citrondesserter ger den här citronpajen allt det man älskar med just citronefterrätter – den är syrlig, söt och aromatisk
Blanda hallonen med lite rivet citronskal och varva äggtoddy med hallonen i serveringsglas. Supersmarrig som dessert nu till påsk, helt mjölkfri men näringsrik, krämig och söt – har du provat äggtoddy extra hårt vispad
Tillsätt till sist citronsaft, rivet skal av citronen, socker och vaniljsocker. Jag har förut provat fryst cheesecake och cheesecake med gelatiblad, men den här gjorde jag istället på fler ägg och den är min favorit hittills
Lägg mjöl, socker och smöret i en matberedare och kör till en grynig massa. Vispa vitorna till hårt skum och tillsätt lite socker i taget under vispningen
Vispa ägg och socker ljust och pösigt, cirka fem minuter. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och sikta ner i smeten, vänd samman och riv slutligen över citronskalet
Ett recept kommer det såklart idag, en variant av sockerkaka med kokos och citron. Hej hopp. Har pausat i min rensning i köksskåpen för att skriva här och samtidigt titta på mitt favoritprogram Husdrömmar
Läggcitronsaft och socker i en kastrull och koka upp. Häll sedan ner sockerlagen i en tunn stråle i äggviteskummet,vispa samtidigt skummet på maxhastighet hela tiden
Häll i citron saft, rivet skal, socker och äggen. Häll i fyllningen i pajskalet (i formen) och lägg i ugnen i ca 5 minuter. 1 - 2 oressade citroner. 1 rivet citronskal. 150g socker. 4ägg