Tag undan 8-12 st hallon och kör resten i mixern tillsammans med kesella och citron. Värm lättmjölken tillsammans med gelatinpulvret, rör om tills det löst sig på svag värme
Purea de tinade hallonen genom en sil. Smält honungen i micron. Blanda och ställ i frysen ca 1/2 timme. Vispa sedan med elvisp var 15 minut 2 - 3 gånger
Lägg krusbär och socker i en form och koka i mikron tills bären är mjuka. Häll av saften, den är god att dricka, och passera bären, använd lite av saften om det behövs
Fräs löken i margarin i en stekgryta. Löken ska bli genomskinnlig. Strö på vetemjöl. Tillsätt vatten, buljongtärningar, matlagningsvin, lagerblad och timjan
I Frankrike reder man ofta av soppan med några matskedar vispgrädde eller smör, men jag föredrar faktiskt smalvarianten i det här fallet – den har så fin smak som det är
I Frankrike reder man ofta av soppan med några matskedar vispgrädde eller smör, men jag föredrar faktiskt smalvarianten i det här fallet – den har så fin smak som det är