Vi lyssnar på Elvis och lagar hamburgare. Hamburgare. Hamburgaren. )ca 8 hamburgare4persHamburgaren500 g ekologisk nötfärs1 gul lök1 dl ströbröd1 dl grädde1 ägg1 msk fransk senap1 msk cognac1 krm chilipulversaltsvartpepparsmör att steka iTillbehörRunda Surdegsbröd (Fazer)8 skivor cheddarost3 stora tomater, skivade1 stor rödlök, skuren i ringarIsbergssallatFransk senapKetchupPotatis10 normalstora potatisar2 sötpotatisaroljaflingsalt1. )ca 8 hamburgare
Att fixa hemlagadehamburgare till fredagskvällen går så fort att även det kan räknas som snabbmat. Att göra egna grova hamburgerbröd är inte svårt men det går också fint att köpa Fazers osötade och grova Rågkusar
Jag gillar verkligen hamburgare och de behöver inte vara onyttiga. Bröden är ganska mättande och det räckte gott och väl med en hamburgare för att göra mig riktigt mätt
Vem minns inte skolans potatisbullar, antigen älskade eller det omvända. Även om det nu är länge sedan dess så kan man alltid laga till sina egna med hjälp av fem enkla ingredienser
Alltså RIKTIG aioli är ju oslagbart gott. Och det är inte speciellt svårt att göra heller. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolin inte bli god
Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgare med bröd till middag. Det smakar så mycket bättre med egna hamburgare tycker jag och så vet man precis vad som finns i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.