Skär lövbiffen i strimlor. 600 g lövbiff. 600 g lövbiff salt och malen vitpeppar smör att steka i 1 gul lök 2 msk vitvinsvinäger 1,5 dl vitt vin 1 dl köttbuljong 2 msk dijonsenap 2 dl grädde 2 vitlöksklyftor
Lägg på lövbiffen med sin sås och servera omedelbart. Skär lövbiffen i 5-6 cm långa strimlor och skala och hacka rödlöken ganska fint. Bryn matfett i en stekpanna till ljusbrun färg, lägg i lövbiff och lök och fräs allt i 2 minuter. 250 - 300 g lövbiff
Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 4 st lövbiffar, ca
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Lövbiff gartäng med Ädelost. 350 g lövbiff, strimlad. 1 purjolök, strimlad. 350 g lövbiff
Lövbiff. Lövbiff. Väl hemma blev det att ställa sig vid spisen och laga lite mat, idag blev det rullader av lövbiff med massa goda grejer i Receptet är enkelt och man behöver inte några specifika mått, jag brukar räkna på 1-2 skivor kött / person beroende på hur stora köttskivor jag har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.