Skyn från lammet. Blanda rumsvarmt smör med finhackad vitlök, timjan, salt och peppar. Sås. Häll upp potatisen på en plåt och ringla över olivolja, flingsalt, peppar, timjan och ev finhackad vitlök
Vispa ur stekpannan med ca en dl vatten, och sila skyn. Jag tog en kryddblandning som heter Vilda Fantasier och som innehåller dragon, rosépepar, lök, cayenne, paprika och vitlök
Häll på vatten & steksky, tillsätt buljongtärningen. Fräs i en gryta med smör & pressa i vitlöken. Smula i hälften av mögelosten & häll i soja tills såsen fått en fin färg
Smaka av med lite sky från ugnsformen. Och tillhör man en lika sås-tokig familj som vi, så kan det vara så att man behöver dubblera mängden sås, för denna kan jag lätt äta med sked
Göteborgsdiset trycker mot fönstrets glas och den mjälla röken från husens kakelugnsskorsstenar stiger långsamt med ett värmande intryck mot den grå och kalla skyn