Lammstek provencale med rostad färskpotatis och gräddig sås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1-1½ kg lammstek gärna benfri
  • 25-50 gr smör (rumstempererat)
  • 1 vitlök (färsk) eller 3-4 vitlöksklyftor
  • ½ dl timjan finhackad
  • 1 dl rött vin
  • flingsalt
  • vitpeppar
  •  
  • Sås
  • Skyn från lammet
  • ½ dl vatten
  • 1 dl creme fraiché
  • 3 dl grädde
  • 2 msk soya
  • 1 msk strösocker
  •  
  • Potatis
  • 1 kg färskpotatis
  • 3 msk olivolja
  • Timjan finhackad
  • 2 vitlöksklyftor finhackade
  • Flingsalt
  • Vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.