På bordet fanns också ugnsbakad lax med marinerade räkor (recept kommer), potatissallad (höftvarianten, så den har jag inget recept på), en italiensk vegopaj (recept kommer), ugnsbakade tomater, marinerade oliver (kika in här), en grön sås och en innehållsrik blandad sallad
Skysås. Ta tillvara skyn som lämnat i ugnsformen, men sleva först borst det mesta av oljan på ytan med en sked (det går enklast om du vinklar formen så att all sky rinner ner i ett hörn)
Stick med en provsticka i köttet för att se om skyn inuti är genomskinlig. Tillsätt vinägern, tamathacket, örter och peppar och låt det hela sjuda till en simmig sås
Servera med ugnsstekt potatis, en god sås gjord på skyn från formen och något grönt. På den ena sidan av lammbogen så sitter det rätt så mycket fett, det ska man inte ta bort utan istället skåra det och massera in massor av goda örter och vitlök
Servera med kokt potatis, skyn på fatet och riven pepparrot eller varm sås och kokta grönsaker. Ös med stekskyn ett par gånger under stekningen så att fisken får fin färg