Skinka är något som vi vanligtivs får över av. Servera med lite kall sås. Som att baka pizza med mycket färska örter, en asiatskt wok med chilihetta, en ugnspankkaka med timjan eller som här nedan i en grönsakasfräs med matvete och kapris
Häll olivolja, citronsaft och kapris i en kastrull. Skär parmaskinkan i breda strimlor, cirka 2 centimeter, linda in fisken i skinka. 100 g skivad parmaskinka. 3 msk kapris
Röda och gröna röror till julmaten. Först och främst vill jag tacka för alla fantastiskt fina kommentarer jag fick igår, angående mitt beslut att lägga ner min Facebook-sida
Bästa förrätten med knäcke, ostar och lufttorkad skinka. Jag testade även att göra bönröran som finns på Zetas hemsida som man kan använda som spread, dipp till grönsaker, som ”sås” etc
Det blev gratinerad Brie ost med soltorkade tomater, proscuttio med parmesan och päron på en bädd av ruccola, rökt skinka med tonfisk, majonäs och kapris, revbenspjäll och nybakad baguett med smör
Banka ut köttet om det behövs, finhacka skinkan och blanda med ostoch lök. Slå den varma såsen över. Lägg upp köttet på varm tallrik tillsammans med kokt ris, koktagrönsaker och kapris