Strimla salladslöken fint och klipp ner koriandern i en skål. 1 vitlöksklyfta1 msk röd currypastaOlja 400 g kokosmjölk2 st citrongräsSaltPeppar300 g scampi I pkt äggnudlar1 grönsaksbuljongtärning 1 morot3 knippor salladslök1 lime1 kruka färsk korianderOljaSaltChiliflakes Börja med att finhacka vitlöken och fräs den på låg värme med olja i en panna. 3 knippor salladslök
Ta av soppan från plattan, strö i salladslöken och servera. Lägg i samtliga ingredienser utom salladslöken när buljongen kokat upp, låt koka ca 5 minuter. 200 g seafoodmix med bläckfisk och scampi. 1 stjälk salladslök
kyckling med jordnötssås, chili- och limekryddad scampi, vietnamesisk nudelsallad , köttfärsknyten i salladsblad á la Jones och ceviche på pilgrimsmusslor