Garnera medsparristopparnaoch servera direkt. Jag iddes i alla fall inte slänga ut det som blev kvar, vilket var typ hela flaskan, så igår när en av mina bästa vänner kom hem på långväga besök lagade jag till en Risotto, smaksatt med Champagne i stället för vitt vin och den blev sååå god
Där vi bor nu har vi ett stort ica kvantum där vi brukar handla vår fisk och den är en jättebra affär med ett stort utbud både när det gäller fisk, skaldjur, kött, färdigmat osv, det finns till ochmed en vinbar i anslutning till fiskdisken
Servera med bearnaisesås, gärna ett salladsblad, bakad potatis och de smörstekta kantarellerna. Skär bort båda ändarna på lökarna och lägg dem i en ugnsform för muffins med snittytan uppåt – en lökhalva i varje muffinshål
Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg med grön sparris. Bryt av den grova biten på sparrisenoch skala den sedan med en potatisskalare, lägg sedan hälften av sparrisen på varsin torskrygg
I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Är det inte galet vad gott det är med grillat, speciellt när kvällssolen värmer en aprilkväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.