Lax med rödcurrysås, haricots verts och tomater. Förra veckan när jag smaksatte en fisksoppa med minröda currypasta blev det nämligen sååå starkt så jag fick späda ut soppan, och ändå blev den riktigt het
Jag kan inte säga att thairätter är min starka sida. Snarare brukar jag inte få till den riktigathaismaken och därför brukar paneng gai vara något vi äter ur pappförpackningar från den lokala thairestaurangen
Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i. Något som alltidfinns hemma hos oss, som står i kylskåpsdörren – jämt
Skivarödlöken tunt, dela paprikan och tomaterna i större bitar, (Jag brukar skära bort tomatens kärnhus) och fräs detta tillsammans med smörklicken som är kvar och saltet
Hacka löken fint. Fräs i smör och curry utan att bryna löken. Blanda ner i crème fraichen ooch blanda i honung (eller ljus sirap), salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.