En skvätt baileys eller annan likör. 1/2 g saffran och skivad sötmandel. Vispa äggulor med märgen från vaniljstången, ev sötningsmedel till en fluffig smet
½ g saffran, 1 kuvert. 12 msk cointreau eller annan citruslikör. 1florsockerBlanda saffran med likör i en kopp. 1Tillsätt saffran med likör, salt, socker och ägg, smöret i klickar och mjöl
Lägg åt sidanBryn löken, vitlöken och riset (tills riset är genomskinligt, inte brynt) i en djup stekpanna vart du lagt rejält med olivoljaTillsätt saffran, paprikapulver och gurkmeja
En skvätt baileys eller annan likör. 1/2 g saffran och skivad sötmandel. Vispa äggulor med märgen från vaniljstången, ev sötningsmedel till en fluffig smet
Blanda saffran med likör och vatten. Saffranscheesecake på chokladbotten. Lägg gelatinbladen i vatten och låt dra fem minuter, värm sedan försiktigt ner gelatinet i saffransbalandningen