) Vi testade att göra två nya saker nämligen en slags smörsås/bearnaise samt en crème brûlée. Stekt oxfilé med variant på bearnaise, baconlindad sparris och rotselleristavar
Jag hade baconlindade gröna bönor och bräserade endiver med getost och honung. Tournedoserna kan förberedas och slås in i smördeg i god tid, såsen kan förberedas och monteras med smör precis innan serveringen
Undviker här gräddig sås utan lyfter smakerna i fisken utan att gömma den i grädde. När jag styckat ut ryggbitarna såg den ut som en större oxfilé - och jag tänkte genast att jag ska skapa ett recept som även köttätare gillar för ryggbiten är ju oslagbar (till saken hör att jag har en man som inte gillar fisk - tror han)
Blanda osten med vinägern till en slät sås. oxfilé. mjuk getost. getost. Bind upp filén med steksnöre. Stöt alla ingredienser till saltblandningen till ett fint pulver i mortel