Oxfile med getostgratinerat-basilikamos
Carpe Diem
Carpe Diem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g oxfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 2 msk smör
  • 6 st vårrulledeg
  • 21 cm
  • 0,75 kg potatis
  • 2 msk smör
  • 3 st äggulor
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 20 st basilikablad
  • 0,5 st vitlöksklyfta
  • 6 st getost
  • 1,5 msk strösocker
  • 3 msk balsamvinäger
  • 4 dl rött vin
  • 1/2 flaska
  • 3 msk kalvfond
  • 1 msk maizena
  • 2 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.