Rökt carpaccio med medelhavsgrönsaker och getost
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • oxfilé
  • 10 st
  • svartpepparkorn
  • 2 msk
  • havssalt
  • 2 tsk
  • blandade torra örtkryddor
  • 10 st
  • enbär
  • 1 msk
  • paprikapulver
  • hickoryspån eller eneträ
  • torkad svamp
  • 3 st
  • paprika
  • 2 tsk
  • olivolja
  • 1 st
  • liten squash
  • 1 st
  • aubergine
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 4 st
  • torkade tomater
  • mjuk getost
  • 2 1/2 msk
  • vit dragonvinäger
  • 2 ml
  • olivolja
  • 2 msk
  • jordnöts- eller rapsolja
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 2 1/2 dl
  • ruccola
  • getost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.