Festmeny: oxfile och getostgratinerat basilikamos och granatäpple i Marsala
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 bit(ar)
  • oxfilé
  • smör
  • 2 tsk
  • salt
  • 1/2 tsk
  • svartpeppar
  • potatis
  • 2 msk
  • smör
  • 3 st
  • äggulor
  • 1 tsk
  • salt
  • 2 krm
  • svartpeppar
  • 20 st
  • basilikablad
  • 1/2 klyfta(or)
  • vitlök
  • 6 skiva(or)
  • getost
  • 2 msk
  • strösocker
  • 3 msk
  • balsamvinäger
  • 1/2 st
  • flaska rött vin
  • 3 msk
  • kalvfond
  • 1 msk
  • maizena majsstärkelse
  • 1-2 msk
  • smör
  • Lättkokta broccolibuketter, rädisor, sockerärter
  • 2 st
  • granatäpplen
  • 101/2 dl
  • marsalavin
  • 2-3 msk
  • vit sirap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.