Sås kall dragon recept

Kall sås till lax

Kall sås till lax

Lägg laxen på foliet och fyll den med strimlad lök, citronskivor, hackad dill, basilika och dragon. Någon spickeskinka kommer vi inte att bjuda er på idag, nej istället så ligger det en regnbågsforell på tallriken och till den blir det en god kallsås, lite potatis och grönsaker

Kall sås till "mellow yellow"

Den kallasåsen nedan gavs en smak som har lite "släktskap" med bearnaise, men i sådant fall är den en ytterst avlägsen släkting till dito
Kycklingklubbor med ugnsrostade rotfrukter och kall sås

Kycklingklubbor med ugnsrostade rotfrukter och kall sås

Kallsås. 1 kg kycklingklubbor färska eller tinade 1/2 dl soja 2 msk ketchup 2 msk sweet chilisås 1 knivsudd sambal oelek 1 tsk torkad basilika 1 tsk torkad dragon 1 krm svartpeppar 2 msk rapsolja Gör så här. Jag hade 2 olika såser. 2 dl creme fraiche + 3 msk sweetchilisås + 1 klyfta riven vitlök- blanda ihop. 2 msk sweet chilisås. 1 tsk torkad dragon. 3 msk sweetchilisås
Kall Bearnaisesås

Kall Bearnaisesås

Blanda dragon och vinäger och låt det stå och dra ett tag. En hemgjord kallbearnaisesås var lördagens projekt att få till
Fuskbearnaise sås

Fuskbearnaise sås

Blanda till såsen, krydda och låt stå kallt fram till servering. 1-2 krm dragon. 1 dl Crème Fraiche. 1 tsk fransk senap
Kall bearnaisesås

Kall bearnaisesås

Inlägget Kallbearnaisesås dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Godaste såsen till grillat som du snabbt rör ihop
"Kall bea" till grillresterna

"Kall bea" till grillresterna

Fler recept på bearnaisesås hittar du här. Men med en kall variant på bearnaise istället för en senapskräm som först var tänkt
Kall bearnaisesås

Kall bearnaisesås

Koka upp vinäger, vin, vatten, lök, vitpeppar, och dragon. Den kallabearnaisesåsen är en sås som passar till mycket, kallt kött, grillat och pasta
Kall örtsås med kapris

Kall örtsås med kapris

½ tsk torkad dragon. Låt såsen stå och vila i kylen ca 1 timme, så att alla smakerna hinner mogna. 2 dl matlagningsyoghurt, 10 % 1 dl majonnäs 1 msk dijonsenap 1 finhackad schalottenlök 2 msk hackad gräslök ½ tsk torkad dragon ½ dl hackad kapris Salt Peppar
Kall bearnaisesås

Kall bearnaisesås

Låt gärna såsen stå dra en stund i kylskåpet innan servering. 1 tsk torkad dragon. Blanda ihop alla ingredienser
Falska bearnaisesåser, varm&kall

Falska bearnaisesåser, varm&kall

Till såserna serverade Vi stekte förkokta tjocka marinerade revbenspjäll och pommes med dragon/persiljesalt