persilja. ugnsrostaderotfrukter. sky från torsken när den varit i ugnen. persilja. Sätt ugnen på 200 grader. Ugnsrosta 1 stor potatis per person & några morötter. Smöra en ugnsfast form och lägg ner 500 g torskfilé/torskrygg i portionsbitar. Tillaga fisken i mitten av ugnen i 15 minuter. Strö parmesanost över fisken och stoppa tillbaka i ugnen 2min. Vid servering strö över 2 msk kapris och lite persilja. 200 grader Ugn
Lägg i en ugnsform och häll över en sås på 2 dl grädde, 1 dl crème fraîche, 3 msk balsamvinäger, 1 msk kycklingfond, 1 finhackad vitlöksklyfta, 0. 5 tsk svartpeppar, 1-2 msk smör, ev hackad persilja. Ställ in i ugnen på 225 grader, 15-20 min. Servera med rotfrukter i ugn som du gör genom att skära 1 kg valfria rotfrukter i bitar och ringla över olivolja, honung och salt. Rosta i ugnen på 225 grader i 25 min. Torrstek dem på båda sidorna 2-3 min Lägg i en ugnsform och häll över en sås på 2 dl grädde, 1 dl crème fraîche, 3 msk balsamvinäger, 1 msk kycklingfond, 1 finhackad vitlöksklyfta, 0. 5 tsk svartpeppar, 1-2 msk smör, ev hackad persilja
☺ Ugnsrostaderotfrukter med kikärter Röd paprika Morot Palsternacka Kålrot Kokta kikärter Bladpsenat Fetaost Salt Peppar Blandade örtkryddor (timjan, rosmarin, mejram och oregano hade jag) Persilja Börja med att skära alla rotfrukterna/grönsakerna i mindre bitar
Ta det vilande köttet och skär det i skivor, garnera med persilja, timjan, grönsaker om ni vill. Servera kött, rotfrukterna och rödbetor, sås var för sig
Först skalar du och hackar du en massa goda rotfrukter, grönsaker och potatis. Buljongen bestående av vatten, köttbuljongtärning, smör, persilja, vitlök och citronsaft hälls över grönsakerna