Till detta hade jag blomkålsris (från de frysta påsarna jag har gjort, blev precis som vanligt) tomat/mozzarella sallad, pepparrotskräm och kantarellsås (men saften från köttet)
Som barn fick jag ofta tjälknöl och rostbiff. Denna tjälknöl jag gjorde serverade jag till en krämig potatisgratäng och kantarellsås… Gott, gott, gott är bara förnamnet
Köttet serverade jag med ugnsrostade rotfrukter, harikot verts och kantarellsås som bland annat innehåller sky från tillagningen av steken (så kasta inte bort den
På översta bilden så är det rostbiff, västerbottensostpaj och räksalladspaj. Pappas Kantarellsås. För någon helg sedan så kom släkten och firade våra två tonåringar som ha fyllt år
Och på alla hjärtans dag åt vi Hasselbackspotatis, kantarellsås och Lågtempererad rostbiff (på fransyska, jag är inte så förtjust i nötkött i vanliga fall, förutom mammas, men detta var i alla fall det bästa jag själv tillagat