Söndagsstek mitt i veckan!
Mitt liv i norr
Mitt liv i norr
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Söndagsstek
  • 1 kg rostbiff eller fransyska (av älg eller nöt)
  • Nymald peppar och salt
  • Smör att steka i
  • 3 morötter 3 palsternackor 3 mindre gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor 1 1/2 dl vatten
  • 1 dl rött vin/matlagningsvin
  • 1 1/2 msk oxfond
  • 2 lagerblad
  • Sätt ugnen på 125 grader Badda in köttet i salt och peppar, stek runt om i smöret i en stekgryta (som tål att vara inne i ugnen). Skala morötter, palsternacka, lök och vitlök och dela dem i bitar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.