Igår rostade jag lantbröd med avokadoröra och kokt ägg på och idag blev det lantbröd med ost, skinka och paprika och så en kesoröra med mosad banan, russin och solroskärnor
Ibland vill man bara inte ha en lunch utan något lite "lättare" men ändå något som mättar och då passar detta perfekt då både avokadon och ägget mättar bra
Rosta brödet. Pochera äggen genom att koka upp vatten, ättiksprit och lite salt i en kastrull. Knäck ett ägg i taget i en kopp och med en sked, rör upp en virvel i vattnet
den svartrökta skinkan och kvarvarande potatissallad förvandlades enkelt till en liten söndagsbrunch tillsammans med ett rostat bröd med ett lättpocherat ägg
Mosa avokado ovanpå, tppa med lite örtsalt och sen hade vi rester från oxfilé som jag valde att skiva upp tunt så jag toppade avokadon med oxfilé, kokt ägg, fetaost, ugnsrostade tomater som även det var rester, toppa med lingsalt, färsk persilja och tabasco
Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Sätt in mitt i ugnen och rosta ca 15 minuter. Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner
Smula försiktigt i mandelmassan och få samman till en deg med hjälpav vispat ägg. Skär kakorna i skivor, lägg dem en och en på en bakplåt och rosta dem spröda i 150 °C i ca. 3 ägg