sen mosad avokado, salt… minns inte om jag använde örtsalt kanske. Färsk Mango, avokado, finhackad röd lök, chili, persilja, limejuice, handskalade räkor, lite sweet chilisås, salt och peppar efter smak
Variationen till vad man ska ha på sin macka finns i mängder och idag så vart det en enkelt guacomole som jag körde snabbt ihop med stavmixern samt pocherat ägg, örter, chili salt & peppar
Pochera äggen genom att koka upp vatten, ättiksprit och lite salt i en kastrull. Knäck ett ägg i taget i en kopp och med en sked, rör upp en virvel i vattnet
Skär oxfilén i tunna skivor (lägg den i frysen i cirka 40 minuter så att den börjar att bli hård, då är det lättare att skära riktigt tunt), lägg ovan på ruccolan
salt&peppar. Gröp ur avokadon lite extra beroende på kärnans storlek så att ägget får plats. Knäck ett ägg i varje avokadohalva om det är små ganska små ägg
Koka äggen och skala. Rosta brödet och läggäggröran på. Dela en avokado och skiva, lägg på. 1 rostat bröd. 2 kokta ägg, inte alltför hårdkokta. -Mama Skogly ♥ 1 rostat bröd. 2 kokta ägg, inte alltför hårdkokta
Igår rostade jag lantbröd med avokadoröra och kokt ägg på och idag blev det lantbröd med ost, skinka och paprika och så en kesoröra med mosad banan, russin och solroskärnor
Skölj salladen och lägg upp på ett fat. Lägg quinoablandningen över salladen och toppa med de rostade grönsakerna, avokadobitar, smulad fetaost, granatäppelkärnor och hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.