Rostade grönsaker med krispiga hasselnötter, sparris och pocherat ägg
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g Potatis
  • 0.5 st Blomkål Färsk
  • 3 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 125 g Sparris Färsk
  • 62 g Salladslök
  • 290 g Marinerad Kronärtskocka
  • 100 g Hasselnötter
  • 200 g Gemsallad
  • 0.5 st Gräslök - färsk
  • 2 msk Olivolja
  • 0.5 st Citron
  • 1 tsk Honung
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 6 st Ägg
  • 2 L Vatten
  • 2 msk Ättika
  • 0.5 tsk Salt Fint

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.