Knäck ett ägg i taget i en kopp ochmed en sked, rör upp en virvel i vattnet. Pocheraäggen genom att koka upp vatten, ättiksprit och lite salt i en kastrull
Fördela den färdiga pastablandningen på fyra tallrikar, toppa varje tallrik med ett pocheratägg. , dra sedan svampen i strimlor istället för att hacka med kniv ochlägg den därefter i den varma pannan med baconfett
Lägg grönkål och lök i en bunke och tillsätt citronskal och saft, honung, olja och salt. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Igår rostade jag lantbröd med avokadoröra och kokt ägg på och idag blev det lantbröd med ost, skinka och paprika och så en kesoröra med mosad banan, russin och solroskärnor
Lägg ner naanbrödet ett i taget med den smörade sidan nedåt. När såsen puttrat en tag på spisen och smakerna trädit fram gjorde jag små fickor i såsen och knäckte i fyra stycken ägg
Låt puttra på svag värme och smaka av med salt. Hackade rostadehasselnötter. Ankbröst går utmärkt att köpa fryst och är lättlagat om man har rätt teknik
Lägg grönkål och lök i en bunke och tillsätt citronskal och saft, honung, olja och salt. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Skär bitar av parfaiten ochlägg upp på tallrikar med hallonsås och de rostadehasselnötterna. Vispa ihop ägguloroch socker, slå den kokande mjölken över äggulorna under omrörning, slå tillbaka blandningen i grytan och värm försiktigt så att den tjocknar
Några skivor tomat, pocheratägg, smulad & torkad piri piri samt gräslök och nötter. Knäck ett ägg i ett glas eller en lite skål, sjud vatten i en kastrull med några msk ättika
Lägg grönkål och lök i en bunke och tillsätt citronskal och saft, honung, olja och salt. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Stek kantarellerna i smör tillsammans med schalottenlök, krydda med salt och peppar Lägg upp kantarellerna medäggetoch strö persilja och parmesanost över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.