Stek korvköttet tillsammans med rosmarinkvistar, peperoncino och den oskolade vitlöksklyftan. Hade en herrmiddag igår där vi gjorde korv, närmare bestämt salsiccia
Torkad salvia, torkad rosmarin, malen enbär, fänkålsfrön, fänkålspollen, torkad chili. På italienska heter den salsiccia stagionata eller salsiccia secca
Hetta upp olivolja och rosmarin ordentligt i en annan stekpanna och tillsätt därefter nektarinerna. 10 råa Salsiccia. 8 rosmarinkvistar. 8 rosmarinkvistar
För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Vildsvinssalsiccian har en mer komplex kryddning med bland annat enbär, rosmarin och fänkålsfrön. Där framträder också fänkålssmaken men blandas upp med enbär och rosmarin
Häll över citronsaft och smaka av med salt, peppar och rosmarin. Finhacka vitlöken och fräs den tillsammans med salsiccian i resten av oljan tills allt fått lite färg och korven är genomstekt