Vi lagade efter ett ganska klassiskt recept med, rosmarin, timjan, vitlök och fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Med kökstjänst avser vi att en familj ansvarar för att laga lunch och middag, inklusive diskning. Första dagen här på Montalbino Agriturismo och familjen Strandberg har kökstjänst
Smaka av med salt och svartpeppar. Inte heller denna gång kan jag ta åt mig äran av receptet, då det var min man som föreslog at vi skulle pröva denna för oss nya variant på pastasås med salsiccia
Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
Den kryddas med sött paprikapulver, fänkålsfrön, svartpeppar ochpeperoncino. Den här gången har jag gjort en variant som är kryddad med vitlök, söt rökt paprika och stark rökt paprika
Jag gjorde den på papardelle, men du kan självklart ta den pasta du gillar eller har hemma. örtkryddor efter tillgång och smak – jag tycker det passar bra med t
Vänd ner vitlök och några basilikablad och smaka av med lite salt och svartpeppar. Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara. Lägg i tomater och chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter
Ringla över ganska rikligt med olivolja så att alla potatisarna får en oljig yta. Till söndagsmiddag gjorde jag lammhamburgare och dessa goda potatisar som tillbehör
Blanda vatten, tomatpuré, honung och vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen. Tänd grillen för bra glöd och sätt på vatten till gnocchin
Gnocchi di patate med en mustig tomatsås kryddad med marsala vin (alternativt sherry) och salsiccia. Serveras gärna med en härlig blandsallad på säsongens färska grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.