salt, svartpeppar och gärna krossad rosépeppar. ½ liten zucchini, tärnad. Inte bara är zucchinin, eller om du kallar den squash, god den är dessutom en nyttig frukt (jepp det är tydligen en frukt och inte en grönsak)
Servera till biffarna och stekt zucchini. Tillsätt ägg, majonnäs, rosépeppar, salt och peppar. Rosépepparbiffar 2 port. 1 msk mortlad rosépeppar. Rabarber- och paprikachutney ur Grillmat LCHF Rosépepparbiffar 2 port
a rosépeppar, timjan, basilika och vitlök. Mårtenssons inpackade torsk 2 port 2-3 paket1 pkt (400 g) torskfiléer6 coctailtomater eller 2 vanliga1 stor morot10 cm zucchininågra buketter broccoli4 haricoverts/paketnågra skivor rotselleri2 vitlöksklyftortärnad fetaost i olja, gärna medelhavskryddadbasilika, oreganosalt och vitpeppar1 msk vitt vin eller pressad citron/paketaluminiumfolierapsolja eller olivoljaSkiva moroten, tomaterna, zucchinin och rotsellerin i tunt
En annan sak jag ofta har i, är rosépeppar. Rosépeppar använde vi mycket på restaurang på 80-talet, men sen har den fallit lite i glömska. Köttfärssås 250 gr Köttfärs 1 Morot 1 liten Aubergine 2 Tomater 1 gul Lök 1 Vitlöksklyfta 2 msk Ketchup 1 msk Ajvar 2 dl Grädde 3 msk Smör ½ tsk Worcestersauce 1 tsk Paprikapulver 1 tsk Oregano 1 tsk krossad Rosépeppar Havssalt och Svartpeppar Skär alla grönsaker i små tärningar. Servera med smörstekt Zucchini, Sallad och Tomat 250 gr Köttfärs
Bladpersilja och Rosépeppar för lite extra färg och smak. Nu stekte jag zucchini, paprika och tomat till istället, med ett betydligt färgrikare och smakstarkare resultat
Toppa med purjolök, tofu, avocado, rosépeppar och pumpakärnor. Uttrycket eat your greens måste vara baserat på den här nudelsoppan som innehåller grön zucchini, grön savoykål, grön purjolök och grön avokado