Grönsaker och Sallad,. Det som är lättast att byta ut mejerierna mot, är kokosmjölk och kokosgrädde. När jag bakar, så tillför kokosen, en lätt arom och sötning, vilket innebär att man helt kan utesluta sötningsmedel
Vispa sedan ner fiberhusk, grädde och salt. Jag blöter mina händer och plattar sedan ut degen. Fördela önskat pålägg på bottnarna och grädda i 250 g tills osten smält och allt fått fin färg. 200 g riven parmesan (Tips är att ta hälften riven mozzarella och hälften parmesan)
Fisk och Skaldjur,. Köpte torskblock idag, som jag stekte i ugnen, med en massa smör och kryddor. I ugnen passade jag även på att tillaga lite tomater och champinjoner
Fisk och Skaldjur,. Grönsaker och Sallad,. Tisdag och fisk på menyn. Till det blev det gröna bönor, fetaostfyllda tomater som doftade dragon och pepparotssås
Grönsaker och Sallad,. Det känns så nyttigt, och man känner sig så "lätt" i kroppen efteråt. Gjorde en salladsdressing/sås av ädelost och cream fraiche
Skala och hacka gul lökarna. Bryn färsen med smör i en gryta tills den fått fin färg, blanda ner löken och låt det steka tillsammans med färsen en stund
Strimla fläsket och stek knaprigt i stekpanna. Vispa ihop ägg, keso och grädde i en bunke. Häll smeten över fläsket och osten och kör in allt i ugnen på 225 grader i cirka 20 minuter
Sensommar eller åtminstone så börjar hösten göra sig påmind här i Norrland, och när det börjar bli lite kallt och höstlikt ute blir jag sugen på grytor och goda gratänger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.