fint hackad persilja. Rör ner persiljan och smaka av med salt och peppar. fint hackad persilja. Då var det åter dags för lite vildare tag här i Mårtenssons kök och även denna gången är det hjort som ligger på tallriken
persilja (hackad). Gnid in lammbringan med socker, salt och rikligt med nymald svartpeppar. Fördela skinka, fetaost och örter över bringan och rulla ihop bringan till en roulad
Strö över hackad persilja och servera med riven pepparrot åt den som vill ha. 800 g rimmad oxbringa 1 purjolök 1 tsk timjan eller några färska kvistar 2 lagerblad 10 vitpepparkorn cirka 500 g blandade rotfrukter, till exempel morötter, gulbetor, palsternacka, rotselleri, persiljerötter, kålrot 1 litet knippe bladpersilja eventuellt riven pepparrot 1. 1 litet knippe bladpersilja
Mixa löken tillsammans med all persilja och hälften av dragonen. Dela de kalla potatisarna och lägg en sked lökkräm på varje, toppa med tunna skivor rimmat innanlår samt lite friterad purjolök
Strö över persilja. 2 msk smör2 msk vetemjöl3 dl mjölk1 dl vispgräddeSalt och pepparLite riven muskotnöt1 morot1 liten gul lök100 g vitkål1 bit purjolökNågra sparrisknoppar2 dl gröna ärterPersilja till garneringDAG 1
Strimlad bladpersilja. Lägg upp på tallrik med strimlad persilja över. Strimlad bladpersilja. Rimmat kycklingbröst 2 port. Söndagens solnedgång från balkongen Rimmat kycklingbröst 2 port