Rimmat innanlår recept

Rimmat oxinnanlår "tapas style"

Rimmat oxinnanlår "tapas style"

Dela de kalla potatisarna och lägg en sked lökkräm på varje, toppa med tunna skivor rimmatinnanlår samt lite friterad purjolök
Söndagsstek med ljuvlig sås och inlagda tomater

Söndagsstek med ljuvlig sås och inlagda tomater

Några strimlor rimmat sidfläsk. 1 kg innanlår, fransyska, rostbiff eller annan stek från gris eller vilt. 1 kg innanlår, fransyska, rostbiff eller annan stek från gris eller vilt
Bœuf Bourguignon

Bœuf Bourguignon

1 kg oxkött av innanlår. 100 g rimmat sidfläsk. 1 kg oxkött av innanlår smör, olivolja 1 gul lök 1 morot 1 bit rotselleri 1 msk vetemjöl 1 vitlöksklyfta 1 flaska rödvin 1 tsk timjan 1 lagerblad 1 purjolök 1 msk tomatpuré 2 tsk kinesisk soja 100 g rimmat sidfläsk salt och malen vitpeppar 8 steklökar 100 g färsk champinjon 1 msk vetemjöl färsk timjan smör och olja, till stekning
Hjortstek med citron och rosmarin

Hjortstek med citron och rosmarin

½ kilo innanlår. ½ kilo innanlår. En stycken vilt alternativ till påsklammet var utlovat och levereras idag, perfekt för de av er som inte gillar lamm och hellre äter något annat
Cono Sur Blogger competition 2015

Cono Sur Blogger competition 2015

Här förbereds Råbiff på innanlår med potatisskum, bondbönor, krasse & picklad scharlottenlök. I fredags hade jag nöjet att få träffa mina medtävlande i Cono Sur Blogger Competition 2015

Restaurangakademien och Cono Sur

Råbiff på innanlår med potatisskum, bondbönor, krasse och picklad schalottenlök. I fredags var det dags igen för en träff med alla vi bloggare som deltar i Cono Sur tävlingen (Rösta gör ni HÄR) otroligt god mat, fin stämning och underbara människor
Bloggmiddag med Cono Sur på Restaurangakademin

Bloggmiddag med Cono Sur på Restaurangakademin

Nästa rätt blev Råbiff på innanlår med potatisskum, bondbönor, krasse, och picklad schalottenlök. Har ju nämnt tidigare att jag just nu deltar i en recepttävling arrangerad av Cono Sur och Spring Wine & Spirits

Burgundisk köttgryta

innanlår. 150 g rimmat fläsk. Skär köttet i ca 2x2 cm stora bitar. Bryn dem i lite matfett i omgångar. Lägg över dem i en stekgryta efter hand

Biff i rödvinssås

3 - 4 skivor rimmat eller rökt fläsk. Putsa köttet och skär det i centimetertjocka skivor, som sedan strimlas något tjockare än pommes frites

Burgundisk köttgryta I

700-800g benfritt nötkött t ex högrev, innanlår, fransyskan. 150 g rimmat fläsk. 1.  Skär köttet i ca 2x2 cm stora bitar