Några strimlor rimmat sidfläsk. 1 kg innanlår, fransyska, rostbiff eller annan stek från gris eller vilt. 1 kg innanlår, fransyska, rostbiff eller annan stek från gris eller vilt
1 kg oxkött av innanlår. 100 g rimmat sidfläsk. 1 kg oxkött av innanlår smör, olivolja 1 gul lök 1 morot 1 bit rotselleri 1 msk vetemjöl 1 vitlöksklyfta 1 flaska rödvin 1 tsk timjan 1 lagerblad 1 purjolök 1 msk tomatpuré 2 tsk kinesisk soja 100 g rimmat sidfläsk salt och malen vitpeppar 8 steklökar 100 g färsk champinjon 1 msk vetemjöl färsk timjan smör och olja, till stekning
½ kilo innanlår. ½ kilo innanlår. En stycken vilt alternativ till påsklammet var utlovat och levereras idag, perfekt för de av er som inte gillar lamm och hellre äter något annat
Här förbereds Råbiff på innanlår med potatisskum, bondbönor, krasse & picklad scharlottenlök. I fredags hade jag nöjet att få träffa mina medtävlande i Cono Sur Blogger Competition 2015
Råbiff på innanlår med potatisskum, bondbönor, krasse och picklad schalottenlök. I fredags var det dags igen för en träff med alla vi bloggare som deltar i Cono Sur tävlingen (Rösta gör ni HÄR) otroligt god mat, fin stämning och underbara människor
Nästa rätt blev Råbiff på innanlår med potatisskum, bondbönor, krasse, och picklad schalottenlök. Har ju nämnt tidigare att jag just nu deltar i en recepttävling arrangerad av Cono Sur och Spring Wine & Spirits
Pancetta är italiens ”bacon” – rimmat, lufttorkat, och kryddat sidfläsk. Bresaola är gjort av saltat innanlår av nöt som kryddats med peppar och lufttorkats