rimmat sidfläsk i skivor. Salta och peppra grytbitarna och bryn i omgångar med flottet i pannan. grytbitar av vildsvin - gärna från bog - lägg eller skinka
Skär köttet i mindre bitar, rimmat fläsk i mindre tärningar eller bacon i strimlor. 250 g fläskkött, t ex grytbitar. 250 g rimmat fläsk eller bacon. 250 g fläskkött, t ex grytbitar. 250 g rimmat fläsk eller bacon
600 g benfritt nötkött, ex fransyska, grytbitar. 500 g rimmat fläskkött i bit, ex rökt fläsk, eller kassler i större bitar(fläsklägg om man så vill). 72z"/> 600 g benfritt nötkött, ex fransyska, grytbitar. 500 g rimmat fläskkött i bit, ex rökt fläsk, eller kassler i större bitar(fläsklägg om man så vill)
1 kg grytbitar av nöt. Den som vill tillsätter också en bit rimmat fläsk (200 g) skuret i små tärningar – den som vill ha en vegetarisk rätt kan med fördel hälla i 1-2 tsk liquid smoke istället. Relaterat 1 kg grytbitar av nöt
Skär grytbitarna i mindre bitar. 750 g grytbitar av fläsk. 200 g finskuret, rimmat sidfläsk. 750 g grytbitar av fläsk. 200 g finskuret, rimmat sidfläsk
600 g grytbitar av älg. 250 g rimmat sidfläsk. Skär köttet i bitar samt strimla sidfläsket. Bryn kött och fläsk i omgångar i en stor gryta eller kastrull med olja på hög värme
Fransk köttgryta6 portioner1 kg grytbitar av nötkött, gärna högrev200 g tärnat rimmat bogfläsksmör till stekningsalt och peppartimjan5 dl rödvin200 g smålökar200 gram champinjonermajsenaBryn allt kött i smör i stekpanna eller stekgryta. 1 kg grytbitar av nötkött, gärna högrev