Polsk gryta
Finlandssvensk i London
Finlandssvensk i London
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bigos
  • 6 portioner
  • 800 g surkål
  • 250 g fläskkött, t ex grytbitar
  • 250 g rimmat fläsk eller bacon
  • 2 msk smör
  • 2 lagerblad 5 st svartpepparkorn
  • 5 dl vatten
  • 250 g kryddig korv, gärna polsk
  • 1 gul lök
  • 1 msk philadelphiaost (som redning)
  • 2 dl rött vin eller vatten
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 krm salt (eller efter smak)
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • Paprikapulver (inte i originalreceptet men jag tycker om smaken)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.