Boeuf Bourguignon
My Advertising Space
My Advertising Space
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg grytbitar
  • olja
  • smör
  • 3 msk tomatpuré
  • 50 cl rött vin
  • 6 dl vatten
  • 3 msk kalvfond
  • 3 st lagerblad
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 knippe färsk timjan
  • 1 st gul lök
  • 150 g fläsk
  • 4 st morötter
  • 200 g steklök
  • 200 g små champinjoner
  • 1 st fänkålsstånd
  • 1 nypa strösocker
  • 500 g potatis
  • 250 g jordärtskockor
  • 1 dl vispgrädde
  • 25 g smör
  • 1 knippe färsk persilja
  • 1 timme. Stek

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.