Blanda crème fraiche, mjölk och ost i en kastrull och värm på svag värme tills osten smält. 2 dl lätt crème fraiche. 500 g färsk ravioli med ostfyllning
Rör samman tillsammans färsk spenat, majonnäs och crème fraiche. Lägg salladen i botten på tallrikar, lägg över raviolin och toppa med testiklarna och lite av stekskyn
Blanda ner creme fraiche, buljong och broccolibuketter och låt puttra tills broccolin mjuknar. På Lidl hittade vi Ravioli med Pecorinofyllning som lät spännande
Tillsätt sedan creme fraiche. Först ut var ravioli med en krämig tomatsås och prosciutto. Jag brukar köpa ravioli med spenat och ricotta fyllning då den är så god
Jag serverade såsen till färsk ravioli med karl johansvamp och tryffel, från ICA. Kerstins ostsås4 portioner3 dl riven parmesanost2 dl crème fraiche1/2 grönsaksbuljongtärning1-2 msk vatten1 krm paprikakrydda1 knivsudd muskotvitpeppar och ev lite saltVärm crème fraichen i en kastrull
500 g färsk pasta, gärna någon typ av ostfylld ravioli. 1/2 burk creme fraiche. Skölj spenaten och tillsätt den, creme fraichen, ca 1 dl pastavatten och lite salt och rör ihop. – Västerbottenspanerad quorn med pasta- och tomatsallad 500 g färsk pasta, gärna någon typ av ostfylld ravioli. 1/2 burk creme fraiche
Stek svampen och löken och mot slutet baconet, lägg över i en kastrull/gryta och tillsätt crème fraiche och vatten med allt utom parmesanosten och låt puttra ca 5-10 minuter. 2 dl crème fraiche
Till förrätt vart det gäddravioli med en ärtpuré. Raviolidegen. Jag drabbades av någon sorts hjärnsläpp och kokade mina hemgjorda raviolis enligt receptet, 3 minuter
Leila skriver själv att den är både hennes mammas och hennes kompisars favoritpastasås och den var helt klart mumsig tillsammans med färsk ravioli med svampfyllning
Häromkvällen lagade vi pastarätten på bilden, som består av färsk köpe-ravioli, skal och saft av citron och blodapelsin, rucola, parmesan, valnötter och crème fraiche