I förrgår gjorde jag en grymt god rabarberkompott att ha i yoghurten. Idag blev det kvarg, vaniljyoghurt, ananas och Paulúns müsli med kokos, hasselnötter och jordgubbar (riktigt god müsli för övrigt
½ vaniljstång som du låter koka medrabarberkompotten och sedan skrapar ur fröna ur eller en knivsudd korn ur burk med vaniljfrön – finns numera att köpa i de flesta affärer, glädjande nog
½ vaniljstång som du låter koka medrabarberkompotten och sedan skrapar ur fröna ur eller en knivsudd korn ur burk med vaniljfrön – finns numera att köpa i de flesta affärer, glädjande nog
½ vaniljstång som du låter koka medrabarberkompotten och sedan skrapar ur fröna ur eller en knivsudd korn ur burk med vaniljfrön – finns numera att köpa i de flesta affärer, glädjande nog
I förrgår gjorde jag en grymt god rabarberkompott att ha i yoghurten. Idag blev det kvarg, vaniljyoghurt, ananas och Paulúns müsli med kokos, hasselnötter och jordgubbar (riktigt god müsli för övrigt