Så här gör du Börja medrödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Servera med potatismos i botten, fortsätt med köttbiten, toppa med sås och stekt sidfläsk och purjolök
Börja medrödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Servera med potatismos i botten, fortsätt med köttbiten, toppa med sås och stekt sidfläsk och purjolök
Börja medrödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Servera med potatismos i botten, fortsätt med köttbiten, toppa med sås och stekt sidfläsk och purjolök
Som huvudrätt serveras en hjortstek medrödvinssås, murkelstuvning och ugnsrostade rotfrukter som mandelpotatis med palsternacka och persiljerot och röd lök tillsammans med lingongelé
Börja medrödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Servera med potatismos i botten, fortsätt med köttbiten, toppa med sås och stekt sidfläsk och purjolök
Recept från Svenska Viltmatakademin i samarbete med Professional Secrets. Koka skivad skalad jordärtskocka i grädde och krydda med salt och peppar, avsluta med smör och riven pepparrot till en pure