Blanda lök och räkor med färskost, finhackade örter, citronskal och citronsaft. Servera med pressad potatis, sallad och såsen 600 g rödspätta. 100 g färskost
Blanda färskosten med dill, salt och lite pressad citron och klicka det på filéerna. 600 g Rödspätta. 3 msk Färskost max 15%. 600 g Rödspätta. 3 msk Färskost max 15%
Rökt flundra/rödspätta/piggvar med färskpotatis och farfars gräslöksås, och till efterrätt var det resterna från frukosttårtan - gräddtårta med egenplockade bär
Ha i fond, grädde och färskost. Fiskgratäng 2 port4 rödspättafileèrskalade räkor, jag hade 10 st2 dl hemmagjord fond på räkor, hummer och havskräftor20 g smör + till formen1-1. 5 dl grädde1 msk färskost, jag använder Ica. 4 rödspättafileèrskalade räkor, jag hade 10 st
Jag använde rödspätta, en av mina favoritfiskar. Lägg en sked färskost på varje filé och rulla ihop. Spätta med vitlökssås4 portioner600 g spättafilé1 ask färskost med vitlök1 dl vispgrädde1 dl lätt crème fraiche1 vitlösklyftahackad dill efter smaksalt och pepparSätt ugnen på 225 grader
600 g rödspätta. 125 g färskost. Smält fettet till såsen, strö över mjöl och späd med gräddmjölken. Smula i buljongtärningen och sjud såsen ca 5 minuter