Tina fisken och låt rinna av på hushållspapper. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Sambon är inget jättefan av fisk men vit fisk går oftast rätt bra så jag brukar försöka hålla mig till de smaker han gillar och det klassiska med dill och gräslök går alltid hem
Då kör vi på mat som känns lätt och lagom att äta en dags om denna. Stekt rödspätta, en klassiker. Ja klart du kan beställa hämtpizza, men det här kommer lägga sig finare i magen och öka välbefinnandet
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
då är man lite mer på säkra sidan att paneringen blir riktigt knaprig och fin och inte bränd. Lite kapriskrusbär och saltgurka passar förträffligt till fisken
4 600 g rödspätta 900 g fast potatis buketterna av 1 broccoli 100 g sugarsnaps 2 ägg 1 1/2 dl ströbröd 1 1/2 msk curry 1 tsk salt 2 krm peppar 2 msk smör eller margarin citronklyftor till servering Räk- och dillröra 1 burk räkor i lake 1 dl crème fraiche 1/2 dl majonnäs 2 msk hackad dill salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg i hoprullade rödspättafileer, sjud sakta och vänd fiskrullarna. salt och malen vitpeppar. Fräs purjon mjuk i kokosolja utan att ta färg, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.