Ingredienser1,4 kg körsbär1 kg vinbär (vi hade både röda och vita)0,7 kg rabarber13 dl socker12 dl vattenAtamonGör så här. Koka vinbären med 5 dl vatten i 10 minuter och mosa dem också. Skär rabarbern i tunna skivor och koka med 2 dl vatten i 10 minuter. 1 kg vinbär. 0,7 kg rabarber
1 kg vinbär (vi hade både röda och vita). 0,7 kg rabarber. Koka vinbären med 5 dl vatten i 10 minuter och mosa dem också. Skär rabarbern i tunna skivor och koka med 2 dl vatten i 10 minuter. 1 kg vinbär (vi hade både röda och vita). 0,7 kg rabarber
Vid den där djupdykningen hittade jag bland annat björnbär och rödavinbär, som förvandlades till en supergod och saftig kaka, och som uppskattades av alla som fick en smakbit
smörj formen med smör och lägg sedan vinbären och rabarberna i formen och lägg över degen. 11 msk rödavinbär , orågade skedar. 5 dl rabarber , beror på hur stor form man har
Här kommer receptet på den andra rödvinbärskakan som jag bakade häromdagen. Gör minst dubbel sats till långpanna)2 ägg1 ½ dl socker1 ½ dl mjölca 2 dl rödavinbär (eller tex blåbär, hallon, skurna rabarber, äppelbitar vända i kanel
Hur röd eller rosa den blir beror helt på hur rödarabarberna är. ), njuta av jordgubbar med mjölk, äta krusbär och vinbär direkt från buskarna, mammas rabarberkräm och i väntan på denna sockerdoppade rabarber
Vi har äpple, körsbär, plommon, rödavinbär, svarta vinbär, krusbär, rabarber, blåbär och gojibär. rabarbern växer som tusan just nu och jag plockar en bunte som räcker till en stor sats rabarberkräm eller rabarberpaj varje vecka