se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de rödavinbären som föreslogs i orginalreceptet
Godaste vinbärspajen. För att fortsätta den söta vägen, och detta inläggs egentliga innehåll tänkte jag tipsa en god vinbärspajen som jag bjöd Ann-Louise och hennes make på sist vi var här
Klicka ut den röda krämen över den den vita i formen. 250 g färska bär (t ex hallon, blåbär och rödavinbär). 2 msk ljust muscovadosocker. 250 g färska bär (t ex hallon, blåbär och rödavinbär). 2 msk ljust muscovadosocker
Kolapaj med rödavinbär till Kerstin. 300 g muscovadosocker. 300 g muscovadosocker. Kakor till kungen. Idag kommer Kung Carl XVI Gustaf till Falkenberg med anledning av att Hertingforsen i centrala Falkenberg ska invigas
Rödavinbär, citronsaft, Eau-de-Vie och ljust muscovadosocker. Sedan tidigare hade jag vinbär i frysen, som jag köpt för något för länge sedan glömt ändamål
90 g mjölkchoklad 195 g ljust muscovadosocker [2,25 dl] 90 g vetemjöl [1,5 dl] 180 g smör, rumstempererat 195 g ägg, rumstempererade [3-4 ägg]. Till servering200 g vispgrädde, lättvispad [2 dl] 125 g rödavinbär (alt andra bär)
Funkar nog även med andra sura bär som krusbär, hallon, röda eller svarta vinbär. Det var en Vinbärskaka med vita vinbär som jag plockade i mammas trädgård när vi passerade där i helgen
Tryck försiktigt ner några rödavinbär i varje kaka. ½ dl muscovadosocker. Jo, jag ville testa vinbär i en småkaka och då måste det ju vara en ganska söt en, gärna med lite kolasmak eftersom vinbär är så sura
Funkar nog även med andra sura bär som krusbär, hallon, röda eller svarta vinbär. Det var en Vinbärskaka med vita vinbär som jag plockade i mammas trädgård när vi passerade där i helgen