Tillsammans med lite överbliven kolasås blev det små njutbara och lättfixade go´bitar till kaffet. Idag bjuder jag på mumsiga små glutenfria muffins med kolasås i smeten och med frysta rödavinbär som syrlig kontrast
1 dl starkt kaffe. Tillsätt kaffe, filmjölk, ägg och rapsolja och vispa samman för hand i ca 2 minuter, tills smeten är slät och klumpfri. 1 dl starkt kaffe
½ liter röda eller vita vinbär. Servera gärna med kaffe, det här är en helt perfekt kaffekaka. Efter en hel del funderingar kring hur mycket en liten passionsfrukt rimligen kan få kosta och överväganden om hur jag skulle kunna få till något annat med lite syra i så landade hela projektet i dom här supergoda vinbärsrutorna med maräng
Och här kommer den utlovade tårtan som jag hummade om förra sommaren när jag rekommenderade att ha några klasar rödavinbär i frysen - om det var möjligt
Min man, som också är en tacksam gottegris, tycker jättemycket om de här kolasmakande, mjuksega kakorna, så för rättvisans skull får jag väl se till att lämna kvar några av dem här hemma så han också får något gott till kaffet